Crypto blog

Egy Ethereum ICO résztvevő 116 millió dollár értékű ETH-t mozgatott 8 évnyi inaktivitás után

2023. július 19. 10:22 - Pro Blogger

whale.jpg

Egy olyan digitális tárca, amely nyolc évvel ezelőtt több mint 61 000 ETH kriptovalutát kapott az Ethereum kezdeti érmekibocsátása (ICO) során, a teljes összeget átutalta egy másik tárcába szerdán, a blokklánc adatok szerint.

Azt mondják, hogy a tárca a Kraken kriptovaluta tőzsdéhez tartozik.

Ezek a tartalékok jelenlegi árfolyamon több mint 116 millió dollárt érnek. Az ETH érméket az ICO során darabonként 31 centért vásárolták meg.

A 0x8b számú tárca a tokeneket egy másik tárcába, majd a Krakenhez köthető tárcába utalta át, az adatok szerint. A tárca tulajdonosa jelen ideig ismeretlen. Az egyetlen korábbi mozgás akkor történt, amikor a tárca ETH-t kapott amikor az Ethereum elindult.

Az ilyen nagy mozgások a korai résztvevőktől általában szokatlanok. Ez a mozgás azt jelentheti, hogy a tulajdonos készül tokeneket eladni, tőzsdén befektetni, vagy más tokenekre diverzifikálni a tartalékait.

Ez a mozgás az idei évben a régi tárcák sorában a legújabb, amelyek tokeneket mozgattak.

Áprilisban legalább négy tárca mozgatott milliókat érő Bitcoint tőzsdékre vagy más tárcákba. Ezeket a befektetőket általában "bálnáknak" hívják, mert nagy mennyiségű tokent tartanak digitális tárcáikban - ami befolyásolhatja egy token árát vagy a körülötte lévő hangulatot, a tartalékaik nagysága miatt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://crypto.blog.hu/api/trackback/id/tr1018173448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása