Crypto blog

Shibarium: A Shiba Inu új korszaka az Ethereumon

2023. augusztus 17. 16:20 - Pro Blogger

adobestock-468262659-edit_media_library_original_4341_3306.jpeg

A Shiba Inu fejlesztői bemutatták a nagyon várt, kifejezetten az Ethereum layer-2 blokklánc megoldására készült Shibariumot, amely új növekedési korszakot hoz el az egyik legnagyobb decentralizált kriptoközösség számára.

A bejelentést a Blockchain Futurist Conference/ETH Toronto konferencián tették.

A Shiba Inu fejlesztőcsapat által küldött sajtóközlemény szerint a Shibarium főhálózat "a teljes Shiba Inu Állam technikai alapját képezi".

A bétateszt során már több mint 21 millió felhasználói tárcát nyitottak, és most a Shibarium élő főhálózat készen áll arra, hogy még több millió érdeklődőt vonzzon, akik új jövőt szeretnének formálni, amely a decentralizáció és a felhasználóközpontú tervezés elveit tiszteli.

Shibarium: Közösség és decentralizáció

Shytoshi Kusama, a Shiba Inu vezető fejlesztője, aki pseudonim alatt dolgozik, elmondta: "Sokan ígérnek 'minden-egyben alkalmazásokat' és teljes felhasználói interaktivitást a világban, azonban minden ilyen ígéretnek a közösség és a decentralizáció helyéről kell indulnia."

Valóban, a Shibarium rendkívül decentralizált és közösségközpontú kiindulópontja kulcsfontosságú előnyt jelent néhány Ethereum layer-2 riválissal szemben.

Gyors tranzakciók, minimális gázdíjak

A Shibarium lehetővé teszi a gyors tranzakciókat minimális gázdíjakkal, átalakítva a Shiba Inu ökoszisztéma felhasználói élményét.

A SHIB és a szélesebb Shiba Inu ökoszisztéma eddig az Ethereum blokkláncán volt otthon. Bár ez biztonságot, megbízhatóságot és hozzáférést biztosított a világ legfejlettebb és leglikvidebb decentralizált pénzügyi (DeFi) piacaihoz, az Ethereum magas gázdíjakkal és lassú tranzakciós időkkel járt.

Decentralizált digitális identitásra való összpontosítás

A Shiba Inu nem csak az ökoszisztéma növekedésének új otthonát kínálja, hanem arra is összpontosít, hogy felhasználóit képessé tegye digitális identitásuk teljes ellenőrzésére és biztosítására harmadik fél beavatkozása nélkül.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://crypto.blog.hu/api/trackback/id/tr5118195211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása