Crypto blog

A BlackRock Ethereum ETF-je új korszakot nyithat

2023. november 10. 16:13 - Pro Blogger

blackrock-ethereum-1140x570.jpg

A BlackRock a világ legnagyobb vagyonkezelője egy Ethereum alapú ETF (Exchange Traded Fund) bevezetésének előkészületeit kezdte meg. Ez a lépés jelentős kilengéseket okozott a kriptopiacon, különösen az Ethereum árfolyamában.

A BlackRock iShares Ethereum Trust nevű termékét Delaware államban jegyezték be, ami hasonló folyamaton ment keresztül, mint korábban a Bitcoin ETF esetében. A bejegyzés után nem sokkal a Bitcoin árfolyama rövid idő alatt 35 000 dollárról 38 000 dollárra emelkedett, korrekcióba kezdett, és a piaci figyelem az Ethereum felé fordult.

Az Ethereum árfolyama emelkedni kezdett, különösen miután a BlackRock az ETF-et a Nasdaq adatbázisában is regisztrálta, ezzel megerősítve szándékát a termék piacra vitelére. Bár a BlackRock még nem nyújtotta be hivatalosan az ETF kérelmét az amerikai tőzsdefelügyelet felé, a piaci szereplők már a bevezetés lehetőségével spekulálnak. Az Ethereum ETF bevezetése szakértők szerint akár 9 hónapot is igénybe vehet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://crypto.blog.hu/api/trackback/id/tr6518255687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása