Crypto blog

Az XRP árfolyama 2025-re a 21 dollárt is elérheti

2023. augusztus 29. 08:06 - Pro Blogger

ripple-xrp-pile-close-wo.jpg

Az XRP, a Ripple kriptovalutája, az utóbbi időben komoly figyelmet kapott a kriptopiaci közösségben, különösen miután a Ripple győzelmet aratott az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) elleni perben. Egy népszerű kriptovaluta elemző, a CoinsKid néven ismert szakértő szerint az XRP árfolyama a következő években akár 21 dollárt is elérheti.

CoinsKid heti bontású elemzésében kifejtette, hogy az XRP árfolyama jelentős növekedést mutathat a közeljövőben, különösen ha a kriptopénz végrehajt egy korrekciót. A szakértő szerint az XRP árfolyama a 78,6%-os Fibonacci szintig, azaz 1,30 dollárig eshet vissza. Ha ez megtörténik, az egy erős vásárlói jelzést eredményezhet, ami 2025-re az árfolyamot a 21 dolláros szintre emelheti.

Az XRP árfolyamának mozgása az elmúlt időszakban változatos volt. A SEC per után az árfolyam jelentősen emelkedett, azonban az elmúlt hetekben csökkenő tendenciát mutatott, és a cikk írásakor 0,522 dolláron állt. Michaël van de Poppe, egy másik kriptopiaci elemző szerint a befektetők kihasználták a piaci lehetőségeket és az XRP-t magas árfolyamon értékesítették, míg a potenciális vásárlók nem vettek részt az üzletben, mert nem volt meg a kellő bizalmuk.

Az XRP jövője tehát ígéretesnek tűnik, és sok szakértő szerint hosszú távon is növelni tudja az értékét. A kriptopiac azonban ismert a volatilitásáról, így a befektetőknek mindig óvatosnak kell lenniük és alaposan meg kell vizsgálniuk a piacot, mielőtt döntést hoznak.

XRP, Ripple, SEC, kriptovaluta, CoinsKid, árfolyam, Fibonacci szint, korrekció, kriptopiac, befektetők.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://crypto.blog.hu/api/trackback/id/tr9518202431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása