Crypto blog

Egy újabb kriptovaluta király rejtélyes halála

2023. augusztus 18. 16:39 - Pro Blogger

3_pay-newsflash-horrorbulgariasewer-05.jpg

Christian Peev, a kriptovaluta világának egyik királya, rejtélyes körülmények között vesztette életét. A 41 éves amerikai férfi testét darabokra vágva találták meg egy szállodai WC-ben Szófiában, Bulgáriában.

A gyilkosság körülményei

A szófiai nyomozók egy Vesco Valchinov nevű gyanúsítottat azonosítottak, miután a férfi maradványait megtalálták, amikor vízvezeték-szerelők egy eldugult csatornát vizsgáltak. Azt állítják, hogy Peevet augusztus 8-a vagy 9-e körül verték agyon egy súlyzóval, majd napokkal később darabokra vágták és a WC-n lehúzták. A gyilkos nem tudta az áldozat koponyáját és néhány nagyobb csontját eltüntetni, ezért ezeket elásta.

Kapcsolódó esetek

Peev halála egy hónappal azután következett be, hogy egy másik, nem kapcsolódó esetben egy 41 éves üzletembert és kriptovaluta mogult, Fernando Pérez Algabát holtan találtak Buenos Airesben, Argentínában.

Mi a kapcsolat Peev és Valchinov között?

Peev rendszeresen látogatott el partikra, mielőtt meggyilkolták. Úgy gondolják, hogy itt találkozott állítólagos gyilkosával, aki bártendként dolgozott. Peev az egyetem elvégzése után kriptovaluta befektetésekkel szerzett vagyont az Egyesült Államokban, és körülbelül öt évvel ezelőtt találkozott Valchinovval.

Milyen bizonyítékok vannak?

A rendőrség elmondta, hogy egy kamera, amely a hotelben található rögzítette, ahogy ő és Valchinov belépnek az épületbe. Valchinov állítólag elmenekült egy vitosai szállodába, de a rendőrség nyomon követte a telefonját és ott találták meg. A hatóságokat akkor értesítették a halálesetről, amikor Christian unokatestvére augusztus 10-én bejelentést tett arról, hogy rokona két nappal korábban eltűnt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://crypto.blog.hu/api/trackback/id/tr8518195223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása