Crypto blog

A Bitcoin Gold (BTG) egy nap alatt 60%-ot emelkedett

2023. augusztus 01. 14:30 - Pro Blogger

icon-bitcoin-gold-color.png

A Bitcoin Gold (BTG), amely hírhedt arról, hogy azon kevés kriptovaluták közé tartozik, amelyek áldozatul estek egy 51%-os támadásnak, az elmúlt napokban jelentősen emelkedett. A Bitcoin Gold árfolyama július 30-án 13,38 dollárról július 31-én 21,41 dollárra emelkedett, ami egy nap alatt 60%-os növekedést jelent, a CoinMarketCap adatai szerint.

Az áremelkedés önmagában is figyelemre méltó, de a forgalom növekedése is sok figyelmet vonzott. A forgalom július 30-án, amikor az ár emelkedni kezdett, körülbelül egymillióról július 31-én 347 millióra nőtt, ami 34 600%-os növekedést jelent.

Annak ellenére, hogy az érték jelentősen megnőtt, a Bitcoin Gold jelenlegi ára, 19,08 dollár, még mindig messze van a 2017-es majdnem 500 dolláros csúcstól. A jelenlegi ár több mint 95%-kal alacsonyabb, mint a rekord ár.

A Bitcoin Gold soha nem tért teljesen vissza, miután áldozatul esett egy sikeres támadásnak.

Miért nőtt hirtelen az ár?

Nincs egyértelmű oka a Bitcoin Gold hirtelen emelkedésének, a legvalószínűbb ok a tiszta spekuláció. A BTG jelenleg ellenállási szintje, 19,05 dollár felett kereskedik, támogatási szintje pedig 13,25 dollár, ami technikai magyarázatot adhat a kereskedők ezen érme iránti növekvő érdeklődésére.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://crypto.blog.hu/api/trackback/id/tr9418183689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása