Crypto blog

Az új szingapúri elnök látásmódja

2023. szeptember 06. 07:45 - Pro Blogger

-1x-1.jpg

A kriptovaluta világában a vélemények gyakran megoszlanak, és ez nem csak a kisemberek, hanem a nagy politikai és gazdasági vezetők között is így van. Szingapúr új elnöke, aki korábban a központi bank elnöke volt, "enyhén őrültnek" nevezte a kriptovalutákat. De ki is ez az új elnök, és miért érdemes figyelni a véleményére?

Az új elnök, Shanmugaratnam, 2011 és 2023 között töltötte be a központi bank elnöki pozícióját, ami részben átfedésben volt a 2007 és 2015 közötti pénzügyminiszteri megbízatásával. Pályafutását 1982-ben kezdte az MAS-nál közgazdászként, miután diplomát szerzett a Londoni Közgazdaságtudományi Egyetemen, majd mesterfokozatot szerzett a Cambridge-i Egyetemen és a Harvard Egyetem Kennedy Kormányzati Iskolájában. Shanmugaratnam neve még az International Monetary Fund (IMF) vezetői pozíciójára is felkerült. Több mint 22 évet töltött el parlamenti képviselőként, és több kormányzati pozíciót is betöltött, beleértve az alelnöki tisztséget.

Ez a hatalmas tapasztalat és tudás teszi Shanmugaratnam véleményét különösen fontossá a kriptovaluta közösség számára. Bár az "enyhén őrült" megjegyzés elsőre talán negatívnak tűnhet, fontos megérteni, hogy a kriptovaluta világában a vélemények gyorsan változnak, és azok, akik ma kritikusak, holnap már támogatók lehetnek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://crypto.blog.hu/api/trackback/id/tr3418207797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása