Crypto blog

Robert Kiyosaki szerint most a legjobb idő Bitcoinba fektetni

2023. október 03. 07:11 - Pro Blogger

robertkiyosaki.jpg

A Bitcoin egyre nagyobb figyelmet kap és sokan úgy gondolják, hogy ez lehet a jövő pénze. Nemrégiben Robert Kiyosaki, a Gazdag Papa könyvsorozat szerzője is megosztotta gondolatait a témában. Kiyosaki szerint most van itt az ideje, hogy az emberek Bitcoint vásároljanak, mielőtt a részvény- és ingatlanpiac bedőlne és mindenki az értékállóbb eszközök felé fordulna.

Kiyosaki a közelmúltban egy interjúban elmondta, hogy sokan kérdezgetik tőle, mennyi lesz az arany, az ezüst és a Bitcoin árfolyama 2025-ben. Erre ő azt válaszolta, hogy ez egy hülye kérdés, mert sokkal fontosabb, hogy valakinek most mennyi ilyen eszköze van. Szerinte az arany, az ezüst és a Bitcoin jelenleg olcsó, de a jövőben már nem lesz az, különösen, ha a részvény- és ingatlanpiac bedől. Ekkor ugyanis mindenki ezekbe az eszközökbe akarja majd menekíteni a pénzét.

A népszerű író korábban merész becslést tett, miszerint 2025-re a Bitcoin ára elérheti az 500 ezer dollárt, az arany 5000 dollárt, az ezüst pedig 500 dollárt. Augusztusban még tovább ment és azt mondta, hogy ha a világgazdaság bedől, akkor a Bitcoin ára egymillió dollárig emelkedhet, az arany 75 ezer dollárig, az ezüst pedig 60 ezer dollárig.

Kiyosaki többször is figyelmeztette a követőit, hogy nagy gazdasági gondok közelednek és egy elhúzódó válság is lehetséges. Szeptemberben azt posztolta a közösségi médiában, hogy szerinte az Airbnb bedőlése fogja elindítani az ingatlanpiaci zuhanást. Úgy véli, Amerika egyenesen a végzetébe rohan, a dollár pedig teljesen elértéktelenedik. A Federal Reserve hatalmas összegeket fog kinyomtatni, de a dollár csak egy kamupénz marad.

Kiyosaki a fiat pénzeket, köztük a dollárt is számtalanszor jellemezte már úgy, hogy hamis valuta, míg az aranyat és az ezüstöt nevezte valódi pénznek, a Bitcoint pedig az emberek pénzének. Szerinte a kripto jelenti a jövőt és a fiat pénzek már a végjátékban vannak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://crypto.blog.hu/api/trackback/id/tr1718221729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása