Crypto blog

XRP áttörés: Ez pozitív jel lehet a Bitcoin számára

2023. július 20. 13:59 - Pro Blogger

Az XRP pozitív példát mutatott a piacvezető Bitcoin (BTC) számára, amikor áttört egy kulcsfontosságú árrezisztencián, ami utat nyitott egy tartós rally előtt. Az XRP majdnem 60%-kal emelkedett az elmúlt héten, ami a legjobb teljesítménye volt 2021 augusztusa óta. A rally során az árak meggyőzően áttörtek egy "Ichimoku felhő"-t  technikai elemző eszközön a heti grafikonon, megerősítve a bullish kitörést. A Bitcoin (BTC) még nem érte el ezt a teljesítményt.

"Az XRP felhő kitörését jó előjelnek vehetjük a Bitcoin szempontjából," mondta a Fairlead Strategies alapítója és ügyvezető partnere ügyfeleinek küldött jegyzetében.

Az Ichimoku Felhő, egy technikai elemzési indikátor, amelyet a japán újságíró, Goichi Hosoda hozott létre az 1960-as évek végén, széles körben használják a kereskedők és elemzők a támogatási és ellenállási szintek azonosítására, valamint a trendváltozások mérésére. Az indikátor öt vonalból áll, amelyek az ár mozgó átlagán alapulnak: vezető szakasz A, vezető szakasz B, konverziós vonal vagy Tenkan-Sen (T), alapvonal vagy Kijun-Sen (K) és egy lemaradó záróár vonal. A vezető szakasz A és a vezető szakasz B közötti különbség képviseli a felhőt.

Az áttörések a felhő felett vagy alatt általában bullish vagy bearish trendváltozást jeleznek.

xrpbtc.png

Az XRP megszilárdította pozícióját az Ichimoku felhő felett, míg a Bitcoin továbbra is szűk tartományban mozog a felhő ellenállása (felső vég) alatt.

A token kitörése egy éves konszolidációt vagy alapozási mintát követ, és további növekedést jelez előre.

"Az elmozdulás jelentős a grafikonon, mert feloldja az egy éves alapozási folyamatot. Az középtávú lendület pozitív, és (meglepő módon) nincsenek jelei a felfelé irányuló kimerültségnek, ami támogatja a felfelé irányuló folytatást, a következő ellenállás közel 0,92 dollárnál van," jegyezte meg Stockton.

Hasonlóan bullish kilátások várják a Bitcoint a Ichimoku felhő magasabb oldalán, a következő ellenállási szint 31 900 dollárnál van.

A cikk írásának idején az XRP 83 centen, míg a Bitcoin 30 000 dollár körül mozgott.

Szólj hozzá!
Címkék: ichimoku bitcoin xrp

A bejegyzés trackback címe:

https://crypto.blog.hu/api/trackback/id/tr6518174324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása