Crypto blog

Elon Musk a Twittert átnevezte X-re

2023. július 24. 16:09 - Pro Blogger

elon-musk.jpeg

Elon Musk, a technológiai innovációk egyik legnagyobb hívője, ismét megváltoztatta a kriptovaluták piacát. Legújabb lépésében a Twittert "X"-nek nevezte át, ami rengeteg új kriptovalutát indított el a piacon.

A SpaceX és a Tesla vezére nem először okozott izgalmat a kripto világban. Még 2021-ben, a Dogecoin-nal kapcsolatos tweetjei miatt jelentős változásokat idézett elő a piacokon. Most, újabb megmozdulásával ismét felkavarta az állóvizet, és számos új kriptovaluta, az "X" tokenek, születtek meg.

A Twitter átnevezése a múlt héten történt, amikor Musk váratlanul megjelent egy online chatben és bejelentette, hogy a Twitter új neve "X" lesz. Ez a hír rögtön meglepte a kriptovaluta közösséget, és számos új wannabe token született.

Számos új névvel találkozhatunk, mint például XCoin, XToken, Xrypto és még sok más. Bár ezek a kriptovaluták még gyerekcipőben járnak, azok, akik korán befektettek, reménykednek abban, hogy a Twitter névváltoztatása olyan hullámot indít el, mint a Dogecoin esetében Musk korábbi tweetje.

Azonban fontos megjegyezni, hogy az új kriptovalutákba történő befektetés mindig kockázattal jár. Musk tweetjei hatalmas hatással vannak a piacra, mégis óvatosnak kell lenni a gyorsan létrehozott, új kriptovalutákba történő befektetésekkel.

Egy dolog biztos: Elon Musk képes meglepni a világot. Habár még nem tudjuk, hogy az "X" tokenek milyen hatással lesznek a kriptovaluta piacra, mindenképpen érdekes megfigyelni a fejleményeket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://crypto.blog.hu/api/trackback/id/tr3018177989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása