Crypto blog

A Twitter/X és a kriptovaluták

2023. szeptember 09. 07:07 - Pro Blogger

560e2f722ecc4e7daf73c760c9839c51.png

A közösségi média platformok folyamatosan keresik az új lehetőségeket a felhasználói élmény javítása és a bevétel növelése érdekében. Az X (korábban Twitter) sem kivétel és most újabb lépést tett a kriptovaluta világában való aktívabb jelenlét felé. A platform nemrégiben igényelt egy hatósági engedélyt, amely lehetővé teszi a kriptovaluták használatát a platformon, legalábbis az Egyesült Államokban.

Az X által igényelt Rhode Island Currency Transmitter License engedélyezné a digitális eszközök használatát fizetésként a platformon. Sokan azt gondolták, hogy Elon Musk kedvence, a Dogecoin lesz az, ami a legtöbbet profitál ebből a lépésből. Azonban a Dogecoin értéke az elmúlt hónapban jelentősen csökkent, ami a kriptovaluta piac általános negatív hangulatára vezethető vissza.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy nincsenek nyertesek. Sokan úgy vélik, hogy a Tesla vezetőjének másik kedvenc kriptovalutája, a Wall Street Memes által létrehozott $WSM lehet az, ami a legtöbbet profitál ebből a helyzetből. Ha nem szeretnél várni a $WSM listázásáig, akkor érdemes megfontolnod a $SONIK befektetését.

A Wall Street Memes már több mint 5 éve van jelen a piacon, és azóta hatalmas népszerűséget szerzett. A közösségi média oldalaik követőtábora közel 1 millió főre rúg. A legnagyobb lökést a 2021-ben a GameStop körül kialakult események adták nekik. Ezen események hatására nem csak a követőik száma nőtt meg jelentősen, hanem egy 10 000 darabból álló NFT kollekciót is eladtak, mindössze 32 perc alatt.

Elon Musk is többször reagált a Wall Street Memes posztjaira, ami azt mutatja, hogy a projekt a legnagyobb nevek figyelmét is felkeltette. Ahol Musk neve felbukkan egy kripto mögött, ott komoly lehetőségek rejlenek. A Dogecoin értéke például több mint 12 000%-ot nőtt, miután Musk a figyelmét (és tweetjeit) rá irányította.

A Wall Street Memes előértékesítése során egy kriptobálna is feltűnt, aki 1 millió dollár értékben vásárolt $WSM-t. Sokan úgy gondolják, hogy maga Elon Musk lehetett a vásárló.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://crypto.blog.hu/api/trackback/id/tr9418207837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása