Crypto blog

Miért kell a Binance-nek újragondolnia a Twitter-jelenlétét?

2023. augusztus 23. 09:20 - Pro Blogger

binance-twitter-678x381.png

A kriptovaluta iparban a vezetők közösségi médiás jelenléte nem újdonság. Sokan dicsérték a Binance vezérigazgatóját, CZ-t, azért, mert hajlandó volt közvetlenül megosztani gondolatait a közösségi médiában és interjúkban. Az őszinteség és az autentikusság mindig is elismerésre méltó tulajdonságok voltak a vezetőkben, de szavaiknak jelentős súlya van.

Egy másik kriptovaluta-ipari vezető, Sam Bankman-Fried, aki szintén aktív volt a Twitteren, megtanulta ezt a leckét a nehezebbik úton. Átélhette, hogy a korábbi módszere, amelyben végig hazudott és csak a "szükségesen kötelező dolgokat" mondta el, nem hozta vissza az FTX-et.

A közösségi média, különösen a Twitter, remek platform a vezetők számára, hogy közvetlenül kommunikáljanak a közönségükkel. Azonban a kriptovaluta ipar gyorsan változó és rendkívül versenyképes jellege miatt a vezetőknek óvatosnak kell lenniük azzal, mit és hogyan osztanak meg. Egy rosszul megválasztott tweet vagy nyilatkozat komoly következményekkel járhat egy vállalat számára.

A Binance és más kriptovaluta vállalatok vezetőinek mérlegelniük kell a közösségi médiában való jelenlétüket. A közvetlenség és az őszinteség értékes, de a felelősségteljes kommunikáció és a stratégiai gondolkodás elengedhetetlen a sikerhez.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://crypto.blog.hu/api/trackback/id/tr6618199291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása