Crypto blog

Justin Sun és partnerei segítenek a Curve Finance-en

2023. augusztus 04. 14:11 - Pro Blogger

ac4a03474f0d9e61cd970bcea49e3872.jpg

A kriptovaluta milliárdos Justin Sun és partnerei beavatkoztak, hogy segítsenek a Curve Finance-en, egy decentralizált tőzsdei (DEX) protokollon, amely potenciális adóssági válsággal néz szembe.

A Válság Részletei

A Curve Finance egy stabilcoin-csere szolgáltatás, amely automatizált piac (AMM) rendszert használ a likviditás kezelésére. Mint sok más DeFi protokoll, a Curve Finance-et egy decentralizált autonóm szervezet (DAO) felügyeli, ahol a CRV token tulajdonosok szavaznak a főbb döntésekhez.

A protokoll vasárnap egy támadás áldozatává vált, amely lehetővé tette körülbelül 70 millió dollárnyi kriptovaluta lecsapolását több likviditási poolból. Bár a károkozást azóta megállították, a támadás a CRV árának zuhanását okozta, veszélyeztetve a Curve alapító, Michael Egorov 167 millió dollár értékű CRV készletét.

Justin Sun és partnereinek beavatkozása

Justin Sun, a Tron alapítója és ismert kripto befektető, kedden lépett közbe, és 5 millió CRV tokent vásárolt egy "Curve.fi Founder" címkéjű tárcából, átlagosan 0,4 dollárért, összesen körülbelül 2,3 millió dollár értékben. Ez jóval a token 0,58 dolláros piaci ára alatt volt, de még mindig a Curve alapító, Michael Egorov 0,37 dolláros likvidációs szintje felett.

Sun a Twitteren megerősítette támogatását, és kijelentette, hogy elkötelezett amellett, hogy szükség esetén támogatást nyújtson a protokollnak. Hozzátette: "Közös erőfeszítéseink egy @stusdt poolt vezetnek be a Curve-ön, fokozva a felhasználói előnyöket. Közös célunk, hogy felhatalmazzuk a közösséget és formáljuk a decentralizált pénzügyeket."

További kereskedők közbelépése

Nem Sun volt az egyetlen, aki segítséget nyújtott: a blockchain adatok szerint több más kereskedő is nagy összegekben kapott CRV-t Ergorov tárcájából Sun vásárlása után. Köztük volt a kripto befektető Jeffrey Huang (Machi Big Brother néven is ismert), aki 3,75 millió tokent vásárolt, valamint a DWF Labs és a DeFi protokoll, amelyek mindegyike 2,5 millió CRV-t vásárolt.

Összesen Ergorov 39,25 millió CRV tokent adott el a tőzsdén kívüli kereskedelemben, összesen 15,8 millió dollárt gyűjtve.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://crypto.blog.hu/api/trackback/id/tr5718185499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása