Crypto blog

David Rubenstein, a magántőke-óriás a Bitcoin mellett érvelt

2023. augusztus 10. 07:57 - Pro Blogger

52094167859_1b61c2dcdc_b.jpg

A Bitcoin (BTC) jelenlétét erős érvekkel támasztja alá a milliárdos magántőke-óriás, David Rubenstein. A növekvő intézményi érdeklődésre hivatkozva úgy véli, hogy a Bitcoin itt marad, ahogy azt a BlackRock spot Bitcoin ETF kérelme is bizonyítja. Emellett az általános globális igény a kormányok által nem irányítható pénzforma iránt is hozzájárul a kriptovaluta fennmaradásához.

Rubenstein a Bloomberg TV-ben tett megjelenése során kijelentette: "Sokan világszerte olyan valutában szeretnének kereskedni, amelyről a kormányuk nem tudja, hogy mennyi van, és amelyet kényük-kedvük szerint mozgathatnak, helyesen vagy helytelenül. Úgyhogy azt gondolom, hogy a Bitcoin nem tűnik el."

A Carlyle Group magántőke-óriás társalapítója és társelnöke, Rubenstein elismerte, hogy sajnálja, hogy nem vett Bitcoint, amikor az 100 dolláron állt. Azt mondta, hogy azok, akik korábban gúnyolták a kriptovalutát és az ágazatot általánosságban, most talán újra át kell gondolniuk álláspontjukat.

Rubenstein már korábban elárulta, hogy személyesen befektetett olyan vállalatokba, amelyek lehetővé teszik a kriptovaluta kereskedést, bár közvetlenül nem birtokol kriptovalutákat.

Az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) által végrehajtott közelmúltbeli szabályozási intézkedésekről beszélve Rubenstein elmondta, hogy a Ripple legutóbbi perben történt győzelme azt bizonyítja, hogy az ügynökség még nem győzte meg a bíróságokat arról, hogy a kriptovaluták "rosszak" lennének.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://crypto.blog.hu/api/trackback/id/tr4718189755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása