Crypto blog

Ledger és PayPal együttműködése: Új dimenzió a kriptovaluta vásárlásban

2023. augusztus 18. 08:30 - Pro Blogger

ledger-paypal.jpg

A Ledger, a hardvertárcák gyártója, stratégiai integrációt jelentett be a PayPal-al.

A Ledger Live új lehetőségei

A Ledger Live segítségével a felhasználók fiat pénznemben vásárolhatnak kriptovalutát, és azt közvetlenül a Ledger hideg tárcájukba küldhetik.

Új fizetési megoldás

Egy augusztus 16-i blogbejegyzésben a Ledger kiemelte közös szándékukat, hogy a szélesebb kriptoközösség számára biztonságos és kényelmes platformot kínáljanak különböző kripto eszközök, köztük a Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) és Litecoin (LTC) vásárlására.

Az integráció részeként a PayPal is megjelenik mint fizetési opció a Ledger Live "Vásárlás" szekciójában.

Az Egyesült Államokban lévő Ledger felhasználók, az érvényes állami szabályozásoknak megfelelően, közvetlenül a PayPal-tól vásárolhatnak érméket.

PayPal terjeszkedése a kriptovaluta terén

Augusztus 7-én a PayPal egy kripto hub-ot vezetett be ügyfelei számára, ahol különféle kripto tevékenységekben vehetnek részt, például kereskedhetnek, küldhetnek és fogadhatnak érméket.

A PayPal hozzáadta a PYUSD-t, saját stabilcoinját az általa támogatott érmék listájához. Ez a stabilcoin az USD-hez van rögzítve. Így a PayPal lett az első technológiai cég az Egyesült Államokból, amely stabilcoint bocsájtott ki.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://crypto.blog.hu/api/trackback/id/tr218195215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása