Crypto blog

A Binance és a Ferencváros: Az NFT-k új dimenziója a futballrajongóknak

2023. augusztus 19. 11:02 - Pro Blogger

binanceftc.png

A digitális világ és a sport találkozása mindig izgalmas pillanatokat szül. A legújabb hírek szerint a Binance, a világ egyik vezető kriptovaluta-tőzsdéje, partnerséget kötött Magyarország egyik legpatinásabb futballklubjával, a Ferencvárossal. De miért is olyan fontos ez a hír? Nézzük meg közelebbről!

A Binance és a Ferencváros közötti együttműködés célja, hogy a Web3 és a blokklánc technológiák iránti tudatosságot növelje a sportrajongók körében. Az együttműködés keretében a Binance különféle oktatási kezdeményeket, tevékenységeket és ajándékokat kínál a rajongóknak.

A Ferencváros hazai mérkőzésein a Binance ingyenes, limitált kiadású NFT-ket kínál a Fradi rajongóinak. Ezekkel az NFT-kkel a szurkolók különféle ajándéktárgyakat szerezhetnek, mint például sálakat, pólókat és mezeket. Azok a rajongók, akik bizonyos számú gyűjteményt gyűjtenek össze, kizárólagos élményekben és Fradi jutalmakban részesülnek a szezon végén.

A Binance márka jelen lesz a Groupama Aréna stadionban: LED perimétereken, óriásképernyőkön és további kijelzőkön is. Emellett a Binance pavilonokat is létrehoz a stadionban, ahol kriptovaluta eseményeket rendeznek a Fradi rajongói számára.

A Binance és a Ferencváros együttműködése egy új fejezetet nyit a sport és a digitális technológia életében. A rajongók most már közvetlenül is kapcsolatba léphetnek a Binance-szel a Groupama Aréna közösségi média platformjain, a Ferencváros mobilalkalmazásán és e-mail hírlevelein keresztül.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://crypto.blog.hu/api/trackback/id/tr3618196655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása