Crypto blog

Sajtóközlemény: Smart Solutions Token (SST)

2023. július 25. 14:52 - Pro Blogger

sst_logon.png

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Budapest, 2023. július 25.

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a Crypto Chip Kft. újabb mérföldkőhöz érkezett: a Smart Solutions Token (SST) hivatalosan is elindult a Binance Smart Chain platformon.
Az SST szíve-lelke az okos megoldások támogatása. A token célja, hogy innovatív megoldásokat hozzon létre és támogasson, ami többek között már jól látható az olyan termékeinkben, mint a SmartNevjegy.hu okos névjegykártya vagy a Kedvenc Őr nyakörv biléta. (További információk: https://smartnevjegy.hu)

Fontos hangsúlyozni, hogy az SST nem utódja a korábbi projectünknek, a Crypto Chip Tokennek (BVC). A BVC továbbra is aktívan működik és a jövőben is így lesz. Az SST egy teljesen új, független fejlesztés, amely nem inkubációban készült, hanem saját szakértői csapatunk hozott létre, figyelembe véve a felkért és crypto közösség számára is ismert szakértők ajánlásait.

A transzparencia kiemelt szempont volt az SST fejlesztése során. A tokenben az árfolyam és a befektetők védelme érdekében maximális tárcaméret került meghatározásra, jelenleg ez 5 millió SST token. Az SST-ben a teljes tranzakciós díj mindössze 6%, amely csak az eladásra és a vételekre vonatkozik, az átutalásokra nem. Az így befolyó tranzakciós díjak egy része visszakerül azon token tulajdonosokhoz, akik egy bizonyos mennyiséget (jelenleg 1 millió darab SST) birtokolnak.

"A Smart Solutions Token a crypto szcénában szerzett tapasztalatok és az innováció szenvedélye által hajtott projekt," mondta Varga Zoltán, a Crypto Chip Kft. ügyvezetője. "Az SST nemcsak egy új token, hanem a fejlett technológiák és az okos megoldások iránti elkötelezettségünk megnyilvánulása is."

Minden további információt megtudhatnak a weboldalunkon (https://smartsolutionstoken.com), Telegram csatornánkon (https://t.me/smartsolutionstoken), Facebook (https://fb.com/smartsolutionstoken) és Twitter (https://twitter.com/sstcrypto) oldalainkon.

Végezetül, örömmel jelentjük be, hogy rövidesen megnyitjuk a vásárlási lehetőséget az SST-re. Az indulást pedig azonnal egy airdrop lehetőség is követi mindazok számára, akik BVC-t és SST-t is birtokolnak (a részleteket rövidesen közöljük). Ne hagyják ki ezt az izgalmas lehetőséget, és vegyenek részt a crypto világának ebben az új korszakában!

Üdvözlettel,
Varga Zoltán
Ügyvezető
Crypto Chip Kft.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://crypto.blog.hu/api/trackback/id/tr2118178829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása