Crypto blog

A Bitcoin hete: kamatdöntés előtt

2023. szeptember 19. 07:03 - Pro Blogger

btc-4.jpeg

A Bitcoin árfolyama a közelmúltban veszélyesen közel került a mélyponthoz, de az FTX eladásokkal kapcsolatos döntés sem volt elég erős ahhoz, hogy tovább csökkentse az árfolyamot. Az FTX eladások bejelentése után a piac gyorsan visszatért az elmúlt hetekben megszokott sáv felső részébe. Elemzők szerint, ha a rossz hírek ellenére az árfolyam nem esett tovább, akkor a piac valószínűleg felfelé kíván tovább haladni. Azonban fontos, hogy ez a mozgás mielőbb, lehetőleg ezen a héten megtörténjen, különben a medvék előnybe kerülhetnek.

Amennyiben a várt emelkedés bekövetkezik, az első komolyabb ellenállásra a 28-29 000 dolláros szinten számíthatunk. A hét legfontosabb eseménye az amerikai jegybank szerdai kamatdöntő ülése lesz. A múlt heti inflációs adatok enyhe emelkedést mutattak, de a szakértők szerint szeptemberben a jegybank nem emeli tovább a kamatokat. Az igazi érdekesség az elnök sajtótájékoztatója lehet, ahol utalhat a jövőbeli terveikre.

Az elmúlt hét egyik fontos eseménye volt, hogy a Binance három magas rangú vezetője, köztük a tőzsde jogi csapatának és törvényi megfelelésért felelős részlegének vezetője, valamint az amerikai igazgató is lemondott. Ezt követően felmerült a gyanú, hogy az amerikai igazságügyi minisztérium eljárást indíthat a Binance ellen, ami oka lehetett a vezetők lemondásának.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://crypto.blog.hu/api/trackback/id/tr218216689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása