Crypto blog

Mega Dice kaszinó app: az első engedélyezett kripto kaszinó a Telegramon

2023. augusztus 08. 15:38 - Pro Blogger

mega-dice-homepage_media_library_original_2692_1238.jpg

A kriptovaluták világában újabb áttörést ért el a kripto kaszinók terjedése. A Mega Dice volt az az úttörő, amely a világ első engedélyezett kripto kaszinóját nyitotta meg a Telegram alkalmazás révén.

A kripto kaszinók üzlete

A kripto kaszinó szektor hatalmas üzlet, és egyre népszerűbbé válik, mivel a blokklánc egyedülálló átláthatóságát és bizalmi jellemzőit használja fel a fair játék új szabványának kialakításához az iparágban. A világ legnagyobb kripto kaszinója a Stake.com, amelynek 2022-es bevételét a legújabb Financial Times jelentés szerint 2,6 milliárd dollárra becsülték.

Mega Dice a Telegramon

A Mega Dice kaszinó a Telegramon keresztül való elérhetőségével nem csak a Stake.com mögött lépdel, hanem még le is előzi azt. A Telegram 2022-ben mintegy 700 millió aktív felhasználóval rendelkezett. Az alkalmazás rendkívül népszerű a kripto közösségben, mivel kiváló funkciókat kínál a WhatsApphoz képest.

A Mega Dice kaszinó a Telegramon keresztül kihasználja a Telegram erős robot képességeit, amelyek lehetővé teszik a fejlett termékek, a játékok és a kripto kereskedelem hostolását. A Telegram segítségével a fejlesztők robotokat programozhatnak, hogy a felhasználók által küldött szöveges parancsokat hajtsák végre. A Mega Dice-nál még a forward slash (/) használata sem szükséges, minden egy gombnyomással elérhető.

Az onboarding egyszerűsége és a játék könnyedsége

A Telegram robotok könnyű használhatósága miatt ez az alkalmazás már most is kedvelt a kripto közösségben. A Mega Dice kaszinó így tökéletesen illeszkedik. A Telegramon való használat során semmilyen KYC adatbekérés nincs, mivel a Telegram felhasználók azonosítják magukat a telefonszámukon keresztül.

Egy ilyen fiók már elegendő a Mega Dice használatához. Egyszerűen látogass el a https://t.me/megadicecasinobot oldalra, kattints a "start" gombra, és csatlakozz a web alkalmazáshoz, ahol Bitcoint, Ethereumot, USDT-t vagy Dogecoint tudsz befizetni a minden pénznemhez külön létrehozott tárca címekre.

200%-os befizetési bónusz

Minden új befizető 200%-os bónuszt kap az első 1 BTC-ig. A bónuszhoz a minimum 20 USD, EUR vagy GBP értékű kripto befizetés szükséges. A kriptót átutalhatod meglévő tárcáidról a Mega Dice által létrehozott címekre, és azonnal elkezdheted játszani a több ezer különböző játékot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://crypto.blog.hu/api/trackback/id/tr7018188459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása