Crypto blog

Coinbase Kanadában: Az amerikai kriptotőzsde hivatalosan is elérhetővé vált a kanadai állampolgárok számára

2023. augusztus 16. 08:36 - Pro Blogger

px647872-image-kwvxl20s.jpg

A kriptovaluta világában a Coinbase az egyik legismertebb és legmegbízhatóbb platform. Most pedig egy újabb mérföldkőhöz érkezett: hivatalosan is elérhetővé vált a kanadai állampolgárok számára.

Coinbase Kanadában

Az Egyesült Államokban alapított Coinbase kriptotőzsde mostantól a kanadai felhasználók számára is elérhető. A platform, amely korábban csak az USA-ban volt hozzáférhető, bejelentette hivatalos kanadai indulását augusztus 14-én. A cég az Interac e-Transfers rendszer integrációját is bejelentette, együttműködésben a Peoples Trust Company-val.

Ez az integráció lehetővé teszi a Coinbase kanadai felhasználói számára, hogy az Interac e-Transfers rendszert használva egyszerűsítsék tranzakcióikat. A legutóbbi adatok szerint ez a funkció nagy népszerűségnek örvend, hiszen a platformon az elmúlt hónapban végrehajtott betétek jelentős része ezen a módon történt.

Ezen túlmenően a cég bemutatta a "Coinbase One" tagságot kanadai ügyfelei számára. Az új regisztrálók 30 napos próbaidőszakot kapnak, hogy felfedezzék ezeket az ajánlatokat.

Kanada és a kriptovaluták

Coinbase döntését, hogy Kanadában is megjelenjen, a kanadai kriptovaluta-piac fejlődésének kontextusában érdemes szemlélni. Nana Murugesan, a Coinbase nemzetközi és üzletfejlesztési alelnöke kiemelte Kanada technológiai előremutató népességét és a folyamatban lévő szabályozási fejlesztéseket.

"Kanada ideális helyzetben van, hogy globális vezetővé váljon a kriptogazdaságban, köszönhetően a magas szintű kripto-tudatosságnak, a szenvedélyes helyi technológiai ökoszisztémának és a szilárd szabályozási keretrendszer felé tett lépéseknek" - mondta Murugesan.

Korábban idén a Coinbase már kapcsolatba lépett a kanadai szabályozói keretekkel egy Előzetes Regisztrációs Megállapodás aláírásával. Más stratégiai lépések a régióban magukban foglalják Lucas Matheson kinevezését a kanadai országigazgatói pozícióba, valamint egy technológiai központ létrehozását Kanadában, amelyet a Coinbase az USA-n kívüli kulcsfontosságú posztként pozicionál.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://crypto.blog.hu/api/trackback/id/tr8518193647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása