Crypto blog

A Binance és a Ferencváros: Az NFT-k új dimenziója a futballrajongóknak

2023. augusztus 19. 11:02 - Pro Blogger

A digitális világ és a sport találkozása mindig izgalmas pillanatokat szül. A legújabb hírek szerint a Binance, a világ egyik vezető kriptovaluta-tőzsdéje, partnerséget kötött Magyarország egyik legpatinásabb futballklubjával, a Ferencvárossal. De miért is olyan fontos ez a hír? Nézzük meg…

Tovább
Szólj hozzá!

Egy újabb kriptovaluta király rejtélyes halála

2023. augusztus 18. 16:39 - Pro Blogger

Christian Peev, a kriptovaluta világának egyik királya, rejtélyes körülmények között vesztette életét. A 41 éves amerikai férfi testét darabokra vágva találták meg egy szállodai WC-ben Szófiában, Bulgáriában.

Tovább
Szólj hozzá!

Shibarium: A Shiba Inu új korszaka az Ethereumon

2023. augusztus 17. 16:20 - Pro Blogger

A Shiba Inu fejlesztői bemutatták a nagyon várt, kifejezetten az Ethereum layer-2 blokklánc megoldására készült Shibariumot, amely új növekedési korszakot hoz el az egyik legnagyobb decentralizált kriptoközösség számára.

Tovább
Szólj hozzá!

PayPal bemutatja a Cryptocurrencies Hub-ot: új kriptovaluta-funkció a felhasználók számára

2023. augusztus 16. 16:45 - Pro Blogger

A digitális fizetési óriás, a PayPal egy új funkciót indított, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy Bitcoinban és más kriptovalutákban tartsák és kezeljék egyenlegüket.

Tovább
Szólj hozzá!

Donald Trump és a digitális eszközök: az egykori elnök kriptovalutában tartott vagyonának titkai A kriptovaluták világáb

2023. augusztus 15. 16:32 - Pro Blogger

A kriptovaluták világában gyakran hallunk meglepő hírekről, de az, hogy az egykori amerikai elnök, Donald Trump is jelentős összeget tart digitális eszközökben, sokak számára váratlan fordulat.

Tovább
Szólj hozzá!

Coca-Cola bemutatja saját NFT kollekcióját: A klasszikus és modern művészet találkozása

2023. augusztus 15. 10:29 - Pro Blogger

Az NFT-k, azaz a nem-fungibilis tokenek, a digitális művészet világában robbantak be, és mára számos nagyvállalat is felismerte bennük a lehetőséget. A Coca-Cola sem maradhatott ki ebből a trendből, és most egy különleges kollekciót mutatott be a nagyközönségnek.

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása